Over Coupez

Welkom bij Coupez! We zijn verheugd je te verwelkomen in onze kapsalon met bijna 20 jaar ervaring, gunstig gelegen vlakbij het centrum van Eindhoven. Rachel staat aan het roer en streeft ernaar hoogwaardige knip- en stylingservices te bieden voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bij Coupez draait alles om jou. Of je nu langskomt voor een vertrouwde knipbeurt of een gedurfde nieuwe look wilt proberen, Rachel staat klaar om te luisteren naar wat jij wilt. Met een bakje koffie of thee erbij, geniet je van persoonlijke aandacht terwijl we jouw haarwensen realiseren. Onze focus ligt niet alleen op het knippen van haar, maar ook op het creëren van momenten van zelfexpressie, zelfvertrouwen en schoonheid door te luisteren naar de wensen van onze klanten en deskundig advies te geven.

Rachel's toewijding aan vakmanschap, haar kennis van de laatste trends en klantenservice staan garant voor een geweldige ervaring bij Coupez, telkens weer. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen de perfecte look te creëren, precies zoals jij het wilt. Tot snel bij Coupez!